"Dongeng Gajah & Semut"

by Galagat on 11:07 PM, 29-Jan-13

hiji sonten anu cerah tur sepoi
sepoi angin ngahiliwir ngoyagkeun
tatangkalan nu kacipta indahna.

aya sakadang gajah
nyamperkeun sireum kararangge
nukeur ngaragameneng bri ceurik ingsrek2an.

naha maneh katingal teh siga nu
keur sedih. ? Gajah nanya
"teu kunanaon ! waler sirem nu
tuluy nonggongan gajah.

Putus cinta. ? Ceuk gajah nanya
dei bri ngahareupan beungeut
sirem.

Henteu. ! ceuk sireum bri terekel
naek kana tatangkal rambutan
nu cn gede kakara binihna keneh.

trus naha maneh ceurik. boga
salah uing ka maneh.? Pok gajah
bri ngagoyang2 tangkal
rambutan. Pluk sireum murag kana hulu
gajah.

Trus sireum ngaharewos ka gajah.
" aku hamil 3bulan diperkosa
teman pesbuk. Teu apal
kumaha crana bebeja ka emak meh teu di carekan.

Gajah langsung pingsan.

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

No comments yet. Why not make the first one!

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images